Historie

In 1983 openden wij de deuren van Stylisti ( voormalig Lipstick ). Toen onder andere Sandwich, Esprit en Soap Studio nog niet zo bekend waren, haalden wij deze merken al naar Hoogeveen. Ook verkochten we toen al ontwerperscollecties van  o.a. Nico Verhey. Het was een sprong in het diepe, maar tot op de dag van vandaag een héél  goede keus. Hiermee is de basis gelegd voor wat nu Stylisti is.

De merken zijn inmiddels veranderd, maar de stijl is nog steeds nieuw en eigenzinnig. Sandwich is nog steeds volop vertegenwoordigd in de winkel en zo zijn er prachtige collecties van o.a. Eroke, Pepperz  en Ivko aan toegevoegd.

In de loop der jaren hebben heel wat merken zich voor kortere of langere tijd aan Stylisti verbonden maar Sandwich is steeds gebleven. De populariteit van dit merk is dan ook bijzonder.

De klanten van Stylisti zijn geen passanten. Zij volgen Stylisti, en vaak al jarenlang. Klanten van het eerste uur zijn er nog steeds. De mensen die Stylisti hebben gevonden, blijven komen. En met deze klanten voor ogen gaat Stylisti steeds weer op zoek naar verrassende ontwerpen en nieuwe collecties.

Missie

Onze missie is om een ruime en duidelijk  ingerichte winkel neer te zetten voor de vrouw met visie, die de jeanswinkel is ontgroeid en zich te modern voelt voor de traditionele damesmodezaak. De eigenzinnige, trendy collectie van Stylisti bestaat uit stoere, maar toch stijlvolle kleding waarin voor iedere vrouw iets bijzonders te vinden is. Voor zowel casual als zakelijk, maar ook voor feestelijke gelegenheden.

In onze gezellige winkel geven wij u graag persoonlijk advies en vinden wij het heel  belangrijk dat de klant zich thuis voelt. De collectie wisselt voortdurend, dus er is altijd wel weer iets nieuws wanneer u onze winkel binnenstapt.2

Stylisti - Mode & Schoonheidsstudio - Gerealiseerd door Wefabric