Stylisti is niet aansprakelijk in geval van overmacht. Hieronder wordt onder andere verstaan: storingen bij of late leveringen van leveranciers en problemen in de transport(sector). Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor zoekgeraakte poststukken en/of pakketten bij TNT Post.

De kleuren en specificaties van getoonde artikelen worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Kleurverschil kan echter optreden vanwege andere beeldscherminstellingen, lichtinval, browser, etcetera. Vanwege deze afwijkingen kunnen wij geen 100% kleurgarantie bieden. Retourzendingen op lichte kleurafwijkingen zullen dan ook niet geaccepteerd worden. Bij twijfel: stuur een mail naar info@stylisti.nl. Wij doen ons best uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Stylisti is niet aansprakelijk voor druk- en of typefouten waardoor onopzettelijk een verkeerde prijs wordt weergegeven. Wij zullen de prijs in een dergelijk geval zo snel mogelijk aanpassen.

Stylisti is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door verkeerd en/of onredelijk gebruik van de artikelen. In ieder artikel zit een label met wasvoorschriften.

Stylisti - Mode & Schoonheidsstudio - Gerealiseerd door Wefabric