Bestellen

Na het plaatsen van uw bestelling in onze webshop ontvangt u een bevestiging per e-mail. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Stylisti. Alle artikelen in de webshop zijn op voorraad, mits anders vermeld. Wij raden u aan de bevestiging van uw bestelling goed te bewaren, zodat u bij eventuele vragen de juiste informatie bij de hand heeft.

Verzending en verzendkosten

Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden ontvangt u daarvan een melding per e-mail. De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. De webshop wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, maar het kan incidenteel voorkomen dat een artikel al gereserveerd is omdat iemand u net voor was. Wanneer dit het geval is, sturen we altijd een bericht. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden tenzij anders vermeld. Vi har många casino spellen med bra bonusar för dig.

Verzendkosten

Bestellingen met een orderwaarde vanaf € 50,- inclusief btw worden binnen Nederland gratis bezorgd.
Boven een orderwaarde van € 50,- inclusief btw, hanteren wij binnen Nederland € 6,50 verzendkosten.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Druk en/of typefouten voorbehouden. Prijswijzigingen voorbehouden.

Retourneren en ruilen

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met de producten die u bestelt in onze online shop. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn mag u het product (met uitzondering van producten uit de sale en/of met korting gekocht) binnen 14 dagen retourneren. Retouren zijn voor uw kosten.
N.B. Volgens de Wet Koop op Afstand heeft u het recht de overeenkomst te annuleren wanneer de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt.

Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat u uw order volledig of gedeeltelijk wenst te retourneren. In dit geval maken wij onderscheid tussen onze voorraadartikelen en producten die speciaal voor u besteld/gemaakt zijn. Op de productpagina geven wij direct aan of het een voorraad artikel of een speciaal artikel betreft.

Retourvoorwaarden

Na ontvangst van uw order, heeft u 14 dagen de tijd om een artikel te retourneren of te ruilen. Het artikel moet dan in ieder geval:

 • Onbeschadigd
 • Ongebruikt
 • Compleet, voorzien van de aangehechte originele prijskaartjes en labels
 • Origineel verpakt zijn

Voeg het retourformulier volledig ingevuld aan uw retourzending toe. U kunt dit formulier onderaan deze pagina downloaden. Wij kunnen uw retourzending dan efficiënter verwerken. Na ontvangst van uw retourpakket zullen wij de artikelen controleren. Wanneer uw pakket aan de retourvoorwaarden voldoet, zullen we zo spoedig mogelijk de aankoopwaarde van de artikelen naar u overboeken.

Ruilen

Het ruilen van artikelen is toegestaan (uitgezonderd artikelen uit de sale en/of met korting gekocht). Heeft u een verkeerde maat besteld of wilt u het artikel toch liever in een andere kleur? Stuur dan het verkeerd bestelde artikel retour en plaats een nieuwe bestelling via de webshop. Het aankoopbedrag van uw geretourneerde artikel wordt dan zo spoedig mogelijk naar u overgemaakt. Download hier het retourformulier.

Voor het ruilen van een artikel gelden de volgende voorwaarden:

 • Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, voorzien van alle aangehechte prijskaartjes en originele labels en in dezelfde verpakking teruggestuurd te worden naar:

Stylisti
O.v.v. Retourzending webshop
Grote Kerkstraat 12
7902CJ Hoogeveen

 • Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
 • U dient uw retourzending aan te melden via retour@stylisti.nl onder vermelding van uw naam, e-mailadres, ordernummer, aankoopbedrag en bankrekeningnummer. Na ontvangst van uw retourzending zullen we het aankoopbedrag terug storten op uw rekening.

 

Retourzending

Wanneer een retourzending niet voldoet aan onze algemene voorwaarden vindt geen restitutie van het aankoopbedrag plaats. Stylisti bewaart het artikel gedurende drie maanden. U kunt uw artikel binnen drie maanden bij ons komen ophalen. -Na drie maanden vervalt uw kopersrecht.

Wasinstructies

 • Onze kleding bevat een wasvoorschrift. Voor het behoud van uw kledingstuk is het verstandig de wasinstructies op te volgen.
 • Was uw kleding altijd op maximaal 30 graden.
 • Onze artikelen kunnen niet in de wasdroger.
 • Klik hier voor een uitgebreid overzicht met onderhoudstips.

Stylisti - Mode & Schoonheidsstudio - Gerealiseerd door Wefabric