Sandwich is mode die dagelijks draagbaar is, en toch vol verrassingen zit: met schoonheid in onverwachte details. Deze filosofie van de dagelijkse schoonheid zie je terug in kleding met een authentieke down-to-earth stijl die doorspekt is met uitzonderlijke elementen. Net als in het echte leven.

De vrouw die Sandwich draagt, ziet het dagelijkse leven anders. Ze ziet schoonheid in de ochtend, middag en avond. Ze weet dat het dagelijkse fantastisch is en vindt daarvoor elke dag weer opnieuw het bewijs. Een deel van onze designinspiratie komt van deze vrouw en van de schoonheid die zij ervaart, elke dag.

Onze designers maken de inspiratie van deze momenten tastbaar via de mooi ontworpen en draagbare kleding.

Onze designers weten ook dat het onverwachte element cruciaal is. De verrassingen van het leven – die dingen die gebeuren terwijl we druk zijn plannen te maken. Elk Sandwich stuk heeft slimme en bijzondere details die wij betitelen als ‘De Sandwich Twist’. Of het nou opgestikte ruches zijn, een asymmetrische zoom, of een vernieuwend gesneden lijn, de Sandwich Twist maakt elk stuk uniek en individualistisch, net als het leven.

Vanaf het allereerste begin heeft het design team intensief innovatieve technieken gebruikt om deze dagelijkse design filosofie te realiseren. Nog steeds gebruiken ze deze technieken in combinatie met kwaliteitsstoffen, mooie garens en spoelingen, om kleding te creëren die zijn waarde behoudt van dag op nacht, van seizoen tot seizoen en van jaar op jaar: kleding die altijd weer verrast.

Onze filosofie is simpel: leef elke dag en elk moment voluit in kleding die in je leven past. Het leven is vol kleur en schoonheid, elke dag opnieuw.

“De Sandwich twist is als een onverwachte traktatie. In zijn totaliteit is de outfit al heel mooi, maar kom je dichterbij, dan ontdek je de details die je laten stralen.”

Stylisti - Mode & Schoonheidsstudio - Gerealiseerd door Wefabric