24_MG274 P53a

– De uitvoerende ontwikkeling van het product gebeurt in een huiselijk naaiwerk dat volgt en interpreteert de creatieve behoeften van het kantoor. Ook voert het onderzoek uit om moderne dameskleding te realiseren die in elk detail wordt verzorgd.

Bij elke stap van het creatieve proces wordt aandacht besteed aan de collectie van Eroke. Deze stappen kunnen op eenvoudige punten worden hervat:

– Definitie van richtlijnen, die worden uitgevoerd in overeenstemming met modetrends en de marktvraag. Op basis van deze behoeften voert het personeel een nauwkeurige stilistische richting uit, waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan chromatische stemmingen en volumetrische maatregelen om een ​​vrouwelijke en gezochte verzameling te creëren.

– Een gerichte selectie van de meest betrouwbare leveranciers in de textielsector, noodzakelijk om stoffen en accessoires in de collectie op te nemen die elk stuk collectie zullen verrijken, omdat ze zijn gekozen op basis van hun uniekheid en exclusiviteit.

– Ten slotte is er de exclusieve studie gedaan door de grafische ontwerpers van het bedrijf, die uiteindelijk de hele collectie kenmerkt. In de persoonlijke interpretatie van сhristian bale body transformation de huidige trends die het personeel in overweging neemt, evalueert het ideeën en onderwerpen om tekeningen te maken met behulp van geavanceerde uitvoerende technieken.

Het is in dit stadium dat het ontwerponderzoek echt de gedachte aan het merk geeft: ideeën en experimenten van materialen die gelijktijdig worden getest en overgebracht op de gekozen stoffen die het primaire monster zullen realiseren, dat zal voldoen aan de behoeften en de smaak van de klant.

Het resultaat van dit teamwerk is Eroke; excentriek en verfijnd, zelfverzekerd en opgewekt, kleurrijk, comfortabel en vrouwelijk … met andere woorden, een echte vrouw!

Stylisti - Mode & Schoonheidsstudio - Gerealiseerd door Wefabric